Showroom & visningssenter

Vi leverer komplette showroom, informasjonssentere og visningssentere. Fellesnevner for alle disse er at profil, produkt og budskap skal vises og kombineres i et tredimensjonalt miljø. Dette er kjerneområdet i vår virksomhet og et område vi er eksperter på.

Spennvidden i dette fagområdet er stort. Fra små produktutstillinger hos kundene våre, til komplette showroom hvor vi får brukt hele kunnskapsregisteret vårt, deriblant grafisk design, interiør, industridesign og byggteknisk ekspertise og prosjektledelse.

 

Showroom

Et showroom kan være designet for å vise frem sortimentet til en produsent eller importør, eller for å kommunisere en forretningsidé eller virksomhetsområde. Utgangspunkt er profil, visjon, kommunikasjonstrategi og produkter, der hovedmålet er å få til en arena for bedriftens kommunikasjon og virksomhetsområde.

 

Informasjonssenter

Et informasjonssenter er nær beslektet med et showroom, men med tyngde på kommunikasjon og informasjon. Formålet er ofte å vise prosess og utviklingen i et prosjekt eller for eksempel et stort utbyggingsprosjekt. Et godt eksempel på dette er Bane Nors infosenter i Bjørvika som vi designet utvendig og innvendig.

 

Visningssenter

Vi jobber tett med store eiendomsutviklere og boligutbyggere som trenger visningssentere for sine utbyggingsprosjekter. De er ofte plassert på området der utbyggingen av boliger skal skje, men hvor det mangler en bygning som kan brukes til formålet. Vi designer og leverer komplette visningssentere, som vil si hele bygningen – gjerne basert på en container eller brakke, med interiør, skilting, fasadebannere, utvendig og innvendig dekor og kommunikasjon

I påvente av at et visningssenter skal bli ferdig, kan vi også sette opp en pop-up utstilling, som vil ha som mål å formidle samme budskap som et visningssenter, men som er mindre i størrelse og som ofte har kortere levetid. Fordelen med en mindre og enklere løsning er at den kan flyttes rundt etter behov.

Går dere med planer om et showroom, informasjonssenter eller visningssenter?

Ta kontakt med oss via telefon, epost eller ved å sende inn en henvendelse via kontaktskjema for å diskutere mulighetene! På vår referanseside kan du se vårt tidligere arbeid med showroom, informasjonssenteret og visningssenter.