Messer

Messer og utstillinger har vært vår kjernevirksomhet i over 40 år. Vi forstår messen som medium og vet hva som skal til for å lage en god møteplass og hvordan design fungerer tredimensjonalt. Vi dekker hele spekteret fra idéutvikling og design, til produksjon og prosjektledelse fram til ferdig montert stand; alt i samme hus.

 

Vår styrke er at vi kombinerer flere designkompetanser for å kunne levere det beste resultatet til våre kunder. Våre grafiske designere har spesialkompetanse på å jobbe tredimensjonalt, og vi har industri/møbeldesignere som også har spesialkompetanse på det grafiske og på markedskommunikasjon. Våre prosjektledere har lang erfaring med store komplekse messestands, arbeid med museer, showrom, kontorutsmykning og andre temporære og faste utstillinger som pop-up butikker, eventproduksjoner og mye mer. Og ikke minst; vi har produksjon i eget hus, noe som sikrer at vi har kontroll på kvaliteten og at vi kan teste ut nye løsninger før vi serverer det til våre kunder.

 

Snakk med oss om:

  • Nasjonale messer
  • Internasjonale messer
  • Fellesstands
  • Fagmesser

Kontakt oss for mer informasjon

Har du noen spørsmål eller ønsker å vite mer om hva vi kan gjøre med messer og utstillinger? Ta kontakt med oss via telefon, epost eller ved å sende inn en henvendelse via kontaktskjema. Vi har også samlet et utvalg av vårt arbeid med messer i referanseprosjektene på høyre side.