Kontordekor og utsmykning

Med vår solide erfaring og kompetanse på design i rommet, er vi spesialister på å levere design til kontorer og andre kommersielle arenaer. Kontoret er stedet hvor kunnskap møtes, og designet bør derfor stå i stil med bedriften og være inspirerende både på de hektiske arbeidsdagene og de gode sosiale stundene. Vi jobber på spreng for å møte alle våre kunders behov, også innenfor trange tidsrammer.

 

Med all vår kompetanse i bruk

Vi sørger for at grafisk profil og kommunikasjon blir ivaretatt, der de dyktige designerne våre skaper rommet, med alt fra fargevalg, spennende interiør og unike uttrykk basert på den overordnede profilen. Rutinerte prosjektledere sørger for fremdrift og problemfri gjennomføring til avtalt tid og pris. I tillegg har vi også produksjon i eget hus med rutinerte fagfolk med lang erfaring og grafisk kompetanse. Dette gir oss muligheten til å teste materialer og løsninger før det når sluttkunden. Man kan med sikkerhet si at all vår kompetanse og erfaring blir tatt i bruk og lagt ned i prosjektene.

 

Hva er kontordekor og utsmykning?

Så hva inngår egentlig i kontordekor og utsmykning? Jo, det kan være både helthetlig design av kontorer, som inkluderer design, møblement, dekor på vindusflater og vegger, til enklere oppdrag der vi bistår med realisering, produksjon og montering av kundens eget design. Med produksjon i hus kan vi teste ut og finpusse løsninger fortløpende.

Kontakt oss for mer informasjon

Har du noen spørsmål eller ønsker å vite mer om hva vi kan gjøre for dine kontorlokaler? Ta kontakt med oss via telefon, epost eller ved å sende inn en henvendelse via kontaktskjema. Vi har også samlet et utvalg av vårt arbeid med kontorlokaler i referanseprosjektene du kan se på høyre side.