Grafisk design

Grafisk design er fagfeltet som styrer all vår virksomhet. Visuell kommunikasjon blir stadig viktigere og vi vet hva som fungerer på forskjellige arenaer. Det er nemlig ikke det samme å kommunisere i en trykksak som det er i en messestand eller showroom. Vår styrke er kompetansen og erfaringen vi har opparbeidet gjennom mange år med spesialisering i fagområdet kommunikasjon i rommet.

 

Utarbeidelse av grafisk design for alle bruksområder

Når vi jobber med grafiske profiler har vi alle bruksområder i tankene. I hvert steg av prosessen vurderer vi om dette vil fungere på de flatene profilen skal brukes. Et eksempel er når vi designer en logo. Da tenker vi både på at den skal materialiseres i form av større skilt eller flater, men også reproduseres på små plakater og papirer. Det vil si at i starten av et prosjekt vil vi begynne med å tenke konsekvens, med produksjonsmåte og bruksområder i tankene.

 

Vi jobber blant annet med:

  • profilprogrammer
  • konseptutvikling
  • logodesign
  • eiendomsprospekter
  • trykksaker

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du å få vite mer om hva vi kan gjøre for akkurat deg og din bedrift? Ta kontakt med oss via telefon, epost eller ved å sende inn en henvendelse via kontaktskjema. Vi har også samlet et utvalg av vårt arbeid med grafisk design i referanseprosjektene du kan se på høyre side.