UTSTILLINGS- OG SPESIALPRODUKSJON

Utstillings- og spesialproduksjon omfatter alt det ekstra unike og særegne vi får forespørsel om. Dette er en tjeneste der alle våre kompetanseområder involveres. Selv om alt det vi jobber med er unikt og helt forskjellig fra oppdrag til oppdrag, havner de mest spesielle oppdragene gjerne innenfor tjenesten utstillings- og spesialproduksjon.

Gjennom årenes løp har vi blitt utfordret på mange forskjellige måter og med en rekke spesialforespørsler. Oppgaver helt utenom det vanlige med korte tidsfrister – som teknisk sett skulle vært umulig å få til. Våre medarbeidere jobber likevel mot at ingenting er umulig!

Utstillingsproduksjon

Innenfor utstillingsproduksjon jobber vi ofte med museer og opplevelsessentre. Der jobber vi tett sammen med oppdragsgiver og deres utstillingsdesignere og fungerer som både problemløser, designer og produsent.

Vi hjelper til med å velge riktige materialer og trykktekniske løsninger, da ulike overflater ofte krever forskjellige typer folie eller trykkteknikker. Permanente utstillinger med mange besøkende stiller dessuten helt andre krav til holdbarhet og slitestyrke, noe vi begynner å få god erfaring med. Monteringen foregår ofte i flere faser, og det kan være kort tid fra endelig valg av løsning, til ferdig resultat skal være på plass. Da er det godt å ha kort vei mellom produksjonsrom og utstilling – og ha muligheten for å utvikle prototyper og testinstallasjoner, kjøre prøvetrykk og fargekorrigeringer sammen med kunden.

Spesialproduksjon

Navnet sier sitt, spesialproduksjon er det vi gjør som gjerne skiller seg ut fra alt det «normale». Her snakker vi alt fra store statuer eller skulpturer på flere meter, til mindre, men svært spesielle gaver eller kreative dekorasjoner. Eksempler som vi har gjort innenfor spesialproduksjon er en tre meter høy Buddha-statue, en ildsprutende drage, snusdispenser, fotobokser, lykkehjul, spesielle «awards» og gaver, og mye mer. Vi jobber med mange kontakter og samarbeidspartnere, noe som gjør at vi kan lage det meste.

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du hjelp med spesielle og unike prosjekter? Ta kontakt med oss via telefon, epost eller ved å sende inn en henvendelse via kontaktskjemaet nedenfor for en uforpliktende prat. Vi har også samlet et utvalg av vårt arbeid med utstillings- og spesialproduksjon i referanseprosjektene du kan se nedenfor.

Kontakt.

Modus Design AS

Org. nr. 881 504 952 MVA

Filipstadveien 5 B
0250 Oslo
Norway (Se kart)

+47 64 83 79 00

 firma@modusdesign.no

  Medarbeidere.

  Jan S. Sørensen

  Managing Director

  +47 9754 8495

   jan@modusdesign.no

  Mons Rønning

  Design Manager

  +47 9151 4674

   mons@modusdesign.no

  Mette Berget Bjørnsrud

  CFO/Project Manager

  +47 9168 5089

   mette@modusdesign.no

  Elin Dahl Hjort

  Project Manager

  +47 9916 9790

   elin@modusdesign.no

  Joachim Høegh

  Project Manager

  +47 9768 3844

   joachim@modusdesign.no

  Philip Rønning

  Graphic Designer

  +47 97 67 20 47

   philip@modusdesign.no

  Wilhelm Grieg Teisner

  Industrial Designer

  +47 9326 7837

   wilhelm@modusdesign.no

  Martine Høyem Helset

  Graphic Designer

  +47 9711 8344

   martine@modusdesign.no

  Tommy Bergersen

  Graphic Production

  +47 9220 4838

   tommy@modusdesign.no

  Niclas Nygren

  Project and logistics

  +47 9506 9700

   niclas@modusdesign.no

  Mats Bergersen

  Graphic Production

  +47 9157 2486

   mats@modusdesign.no