Würth – nytt showroom

Kunden

Würth Norge AS er Norges største leverandør av profesjonelt verktøy, kjemi og verkstedutstyr. Alt Würth gjør og leverer gjennomsyres av kvalitet. Fra bygget like nord for Oslo, hvor de har 12000 kvadratmeter lager, showrom og eget kunstgalleri, til et produktsortiment som teller 130.000 artikler.

Oppdraget

Würth er en krevende kunde som stiller høye krav til sine leverandører. Vi har i flere år jobbet med spennende prosjekter for denne kunden hvor messer og utsmykning av hovedkontoret er de største prosjektene. Denne gangen var utfordringen ekstra spennende: «Kan dere konvertere våre «døde» undervisningslokaler på 250 kvm til et sprekt showrom på 2 mnd. fra nå?». Dette var tidlig i desember 2018.

Vegger ble revet og bygget om parallelt med at vi hadde gode arbeidsmøter med og uten kunden. Her ble innholdet og løsningen utviklet i rekordfart.

Vi valgte Würths farger: grå vegger med innslag av røde og hvite elementer. Møbler ble spesialdesignet og tilpasset nisjer og åpne rom. Legg merke til lampene: murebøtter i nye omgivelser.Flere av veggflatene ble dekket med store tekstilprint spent opp i rammer (PrintFrame).

Produktområdene ble markert med perforerte stålplater, lakkert røde eller hvite. Alle headinger ble produsert i utfreste, lakkerte forexbokstaver. Vendingmaskiner og produktskap ble integrert i konstruksjoner av de samme perforerte platene.

E-handel og nettbasert bestillingssystem ble demonstrert gjennom skjermer. Vi sto for hardwaren mens kunden selv leverte innholdet. Containeren på bildet er en replika av Würths RFID-Kanban – et automatisert lager-og bestillingsystem som optimaliserer vareflyten hos kunden.

Sist, men ikke minst: produktveggen med et lite utvalg av Würths produkter spent opp i wire er et fint blikkfang og gir liv til rommet.