SWECO – Studentmesser

Kunden:

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. De stiller strenge krav til design, kreativitet, og kvalitet og vi er heldige som får jobbe med en oppdragsgiver som utfordrer oss på disse kriteriene. Det betyr også at de stadig trenger påfyll av nye kloke hoder. I kampen om de kloke hodene er det viktig å skille seg ut fra mengden og fremstå som en attraktiv arbeidsgiver. I tillegg er de også opptatt av bærekraft.

Oppdraget:

Modus Design fikk i oppdrag å designe og produsere en ny stand som primært skulle brukes på rekrutteringsmesser på høyskolene rundt i landet. Disse messene er preget av mye skjeve roll-ups og ballonger. Sweco vil fremstå som den profesjonelle aktøren de er og har en meget profesjonell tilnærming til både messe-mediet og til de potensielle nye medarbeiderne de ønsker å rekruttere.

Løsningen:

Standen vi har levert til Sweco er basert på beMatrix utstillingssystem. Dette er et meget fleksibelt modulsystem som består av alu-rammer og duker og plater med print. Veggmodulene har føtter som tillater at de kan stå fritt og det er lamper som festes i toppen av modulene .I  tillegg har vi laget podier og et «kamera» som ble brukt til å intervjue kandidater… «Watch the birdie»-kameraet er produsert i finér og har et retrodesign. Modulene brukes også til andre typer messer og arrangement og er brukt totalt på 9 arrangement i 2019.