Porsche – Soul Electrified!

Lansering av nye Taycan.

Kunden:

Porsche trenger kanskje ikke noen nærmere presentasjon? Porsche Norge, Autozentrum Sport AS har vært importør for Porsche i Norge siden 1997. Det er i dag ti autoriserte forhandlere med verksted under betegnelsen Porsche Center i henholdsvis Kristiansand (Porsche Center Sør), Bergen, Oslo, Son, Porsgrunn, Stavanger, Tromsø, Ålesund, Trondheim og Asker & Bærum.

Oppdraget:

Porsche lanserte sin nye elbil: Taycan i mars 2020 og en av markedsaktivitetene var bilstand på OSL Gardermoen. Å bygge stand på en flyplass stiller helt andre krav til siktlinjer, publikumsflyt og sikkerhet enn i en vanlig messehall, og vi måtte gå flere runder med flyplassledelsen før utforming og vinkling av standen ble endelig godkjent. Sikkerheten på en flyplass trumfer alt!

Bakveggen ble gjort luftig, med en lyskasse bak bilen, men LED-lys i gulvet og opp i taket sørget for å «løfte» bilen. På baksiden av standen etablerte vi en ladestasjon med stoler av beste kvalitet og ladere i Porsche-stil.

Standen på Gardermoen OSL fikk stor oppmerksomhet fra første stund og standbetjeningen kunne rapportere om full trøkk fra dag én. Kombinasjonen heftig bil og behagelig ladestasjon for publikum ble en stor suksess.
Takk til Porsche og takk til Avinor for å få være de første til å utvikle en stand på den nyeste markedsplassen på Gardermoen.