Porsche Ice Experience

Kunden

Porsche Norge, Autozentrum Sport AS har vært importør for Porsche i Norge siden 1997. Det er i dag ti autoriserte forhandlere med verksted under betegnelsen Porsche Center i henholdsvis Kristiansand (Porsche Center Sør), Bergen, Oslo, Son, Porsgrunn, Stavanger, Tromsø, Ålesund, Trondheim og Asker & Bærum.

Oppdraget

«Porsche gir deg gåsehud – men ikke fordi det er kaldt».

Porsche Experience ble arrangert for første gang i Norge i februar 2020. Kunder og potensielle kjøpere fikk uforglemmelige dager på isen i Sigdal, og innkvartering og oppvartning på Norefjell Spa hotell.

Det som begynte med en forespørsel om vi kunne produsere tredimensjonale bokstaver for utendørs bruk, endte opp med en totalleveranse av all dekor inne på hotellet, i varmestuen ved isen og på selve isbanen.

Porscheskiltet på isen er løse bokstaver satt sammen til en logo på 7 x 1 m – og i siste liten ble det bestem at den måtte heves minst 50 cm for ikke å forsvinne i snøen i løpet av uken. Da iler man til nærmeste trelasthandel og kjøper materialer og sag, og snekrer på isen.

Seilet på 10 x 4 m skulle tåle være og vind, og den første natten blåste det så mye som det aldri hadde gjort noen gang i følge eieren av isbanen. Etter en ekstra ekspedisjon ut for å sikre konstruksjonen ytterligere, sto konstruksjonen fjellstøtt – og vinden løyet,

Videre leverte vi skilt i akryl, med utfreste detaljer, store bilder printet i frostfolie montert på aluminiumsplater, velkomstskilt, registreringsdisk, nøkkelkort, dørhengere, kaffekopper, veiviserskilt på isen… you name it.

Bilopplevelsen er viktigst, men uten alle detaljene rundt ville ikke opplevelsen ha vært den samme.