Nippon Gases – Holdbar2020

Kunden:

Nippon Gasses er en av Norges ledende produsenter, markedsførere og distributører av industri- og spesialgasser samt tørris. De tilbyr også installasjon og vedlikehold av gassrelatert utstyr. Med over 100 års erfaring har de en stolt norsk industrigasshistorie fra Hydro, via Yara, Praxair og nå til Nippon Gases.

Oppdraget:

Modus Design har jobbet med denne kunden i mange tiår og fikk igjen tillit og oppdraget med å designe og levere standen på Holdbar 2020. Tidligere år har vi etablert blikkfang som satt fokus på produkter og bruksområder. Eksempler på dette er store isblokker med innfryste gjenstander.

Denne gangen hadde Nippon et ønske om å skape en møteplass. Vi foreslo å kombinere produkt-display og møteplassen som et sosialt møtepunkt midt på gulvet. Denne bestod av moduler i ulike materialer og størrelser. På bakveggen ruvet en sentrert 4m høy lyskasse. Standen ble krydret med lameller, transparente sidevegger, gassflasker lakket i profilfargen og en frisk plantevegg. Materialer som ble brukt: sort Valchromat, lyse finérplater, transparente stoff og den store lysveggen, som er en PrintFrame, alu ramme med lysduk og ledlys innvendig.