Idun Industri – Smak 2020

Kunden:

Idun Industri er en av Norges ledende leverandører av bake- og konditoriingredienser, emballasje, bake-off, iskremtilbehør, utstyr og kakepynt. Kundegruppene er primært bakeri- og konditoriproduksjoner, iskrembransjen, dagligvarehandelen og grossister mot storhusholdningsmarkedet. De fører tusenvis av produkter og nesten halvparten av produktene er produsert i egne fabrikker på Hvam og i Rakkestad. Sammen meddatterselskapene Bako, Nic og My Bakery stilte de ut på SMAK 2020. Idun Industrier er en del av Orkla.

Vi jobbet første gang med Idun på SMAK 2017 og har siden hatt flere oppdrag på deres messestands.

Oppdraget:

Idun Industri kom til oss med mange egne elementer og en klar tanke om materialvalg for standen, men hadde behov for hjelp til å sy det sammen til en velfungerende stand for de fire ulike enhetene Bako, NIC, My Bakery og Idun.

Standen skulle ha plass for alt fra softicemaskiner, kjøledisker, dampovner, toastjern, emballasje og en masse smaksprøver.

I en travel hverdag ønsket Idun å sette bort ansvar for framdrift, leverandørkontakt, bestillinger og alt det praktiske som hører med for å få en stand opp og gå. Da er det hyggelig å høre at kunden sier «vi går til Modus Design, for da vet vi at alt blir bra!». Takk for den, Brit Bjørkli, marketing manager i Idun Industri.

Prosjektansvarlige

Elin Dahl Hjort

Senior prosjektleder