Elektroforeningen – Eliaden

Elektroforeningen 100 år – Vandreutstilling 2018.

Kunden:

Medvind Eventbyrå AS tilbyr kreative rådgivere, produsenter og eventmakere som utvikler engasjerende innhold og kommunikasjon. De iscenesetter møteplasser som gir verdi for virksomheter, mennesker og samfunnet.

Elektroforeningen (EFO) er en bransjeforening for leverandører og grossister av elektroteknisk materiell, utstyr og løsninger.

Løsningen:

Tilhengeren skulle vise det nyeste innen elektriske løsninger i et Smart-hjem. For å øke romfølelsen ble veggene innvendig kledd med store print av ulike interiør, slik at man fikk følelsen av å se innover i «huset». Møbler og kjøkkenbenk med stekeovn og annet kjøkkenutstyr tilførte mer liv til rommet.

Vognen fikk et spesialbygget elektroskap med integrert lydanlegg og gjennomsiktig front, for enklere demonstrasjon av systemene.

Eksteriøret ble helfoliert i med motiv i mørk steinstruktur og påmontert vegglamper og husnummer. «Grunnmuren» var et betongprint på et skjørt av vinyl som ble montert i nederkant av vognen.

På standplass ble det i tillegg montert en stor tretrapp krydret med løse elementer som billader, postkassestativ, planter. Over inngangen monterte vi en markise med profilering, og på ytterveggene monterte vi solcellepanel og ribbevegger. Vips ble skaphengeren gjort om til et mini Smart-hjem. Og etter endt messe, var det bare å pakke løse deler inn i hengeren, lukke sidelemmen og ta den med til neste utstillingsplass.