Din egen varemesse

Vær synlig. Nå!

Mange av våre kunder på messesiden har nå mistet en viktig møteplass, og en viktig arena for demo og visning av produkter. Flere fagmesser er avlyst eller flyttet til neste år, og selv da er det usikkert om de kan gjennomføres.

Fortvil ikke, dette har vi flere løsninger på.  

Klikk her eller scroll nedover for mer detaljert info.

Lenge leve showrommet

Tenk hvor fint showroom du kan lage for pengene som egentlig var avsatt messedeltagelse! I et showroom kan du og invitere kunder i små grupper innenfor myndighetenes rammer og regler. Vi kan lage hybridløsninger hvor deler av showrommet kan være bærbart og settes opp hos kunder eller samarbeidspartnere.

Og det kan selvfølgelig “livestreames” fra utstillingen. Når “røyken” etter koronapandemien har lagt seg vil de fleste av oss være drittlei av å stirre inn i skjermer og lengte tilbake til møtet mellom mennesker og kunne ta på og prøve produkter. Hvorfor ikke forberede det allerede nå?

Pop-up utstillinger

Vi leverer utstillinger på alle arenaer. Ikke bare tradisjonelle messestands, men også produkt-displayer og utstillinger som «popper opp» på flyplasser, kjøpesentere og andre arenaer hvor mennesker møtes.

Visnings- og infosenter

Modus Design har lang erfaring med design og produksjon av visningssentere og informasjonssentere for boligprosjekter og store utbyggingsprosjekter.

Dette er ofte temporære byggverk basert på brakker og containere. Her designer vi både eksteriør og interiør.

Vandreutstillinger

Mange utstillinger skal vandre fra sted til sted og må være designet og bygget for enkel montering og frakt. Vi har mange og gode løsninger på dette. Både modulære systemer og spesialdesignede løsninger som gjør det kostnadseffektivt, lett og enkelt å håndtere.

Mobile utstillinger

Et stort område hvor det finnes utrolig mye «skranglete» og kjipe løsninger. Vi synes at mange lette systemer ikke er seriøse bedrifter verdig. Her risikerer man å ødelegge bedriftens profil. Vi leverer kvalitetsprodukter som underbygger den kvalitetsprofilen dere vil stå for.

Du finner mer info om alle våre løsninger her!