Om oss

Modus Design AS er et fullservice messe- og designbyrå med over 40 års erfaring. Vi er spesialister på å kommunisere tredimensjonalt og på å skape gode møteplasser.

Modus Design bygg

Alle kan levere en pen bakvegg med et flott bilde, en disk og et ståbord. Dette er ikke kommunikasjon, men møblering. En god møteplass tar utgangspunkt i bedriftens kommunikasjonsstrategi og grafiske profil. Sammen med deg skaper vi den beste arenaen for ditt budskap og dine produkter, enten det er en messestand, showrom, kontoret eller et infosenter.

 

Vi har dyktige grafiske designere som kan utvikle din nye profil eller tilpasse den eksisterende til en tredimensjonal arena. Våre industridesignere skaper rommet og møblene. Rutinerte prosjektledere sørger for fremdrift og problemfri gjennomføring til avtalt pris.

 

Og sist men ikke minst, våre dyktige og erfarne håndverkere sørger for at kvaliteten blir som forventet, og med produksjon i eget hus kan vi levere lynraskt. Det sistnevnte setter spesielt eventbyråene stor pris på.

Logo Miljøfyrtårn

En viktig milepæl er nådd!

Vi har mottatt det synlige beviset på vår innsats for miljøetSom godkjent Miljøfyrtårn-bedrift har vi tatt viktige steg på veien mot en grønn og bærekraftig fremtid.  

Nå skal vi fortsette å jobbe med oppnå grønnere innkjøp, lavere energiforbruk, smartere transport, mindre avfall, og bedre arbeidsmiljø.  

Vil du vite mer om Miljøfyrtårn? Besøk www.miljofyrtarn.no